Stoelmassage

De Massage wordt gegeven met de kleding aan waarbij géén olie gebruikt wordt. Dit gebeurt op een comfortabele ergonomische stoel die het lichaam volledig ondersteunt en hierdoor men zich volledig kan ontspannen.

Waarom stoelMassage!

Het hoge tempo waarin mensen tegenwoordig leven zorgt voor steeds meer spanningen, overal in het lichaam, En bovendien werken veel mensen steeds meer en langdurig in een en dezelfde houding. Dit leidt dan zeker tot spanning en stijfheid in de spieren, veelal in de nek en de schouders. Dit kost veel energie en kan op den duur doorbloedingsstoringen, vermoeidheid en pijn veroorzaken. Doordat stoelMassage ontspant en tegelijkertijd de bloedcirculatie bevordert, is het een effectief middel om deze verschijnselen en bijkomende stress-symptomen te bestrijden.

Dus stoelMassages bevorderen de eliminatie van toxines. De afvalstoffen worden uit de spieren afgevoerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de zuurstoftoevoer wordt verbeterd. Daarna voelt men zich energieker, ontspannen en opgefrist. En bovendien wordt ook het immuunsysteem versterkt.

Het directe resultaat; ontspannen, opgefrist en alerter, dit gevoel houdt een aantal dagen aan. Het beste resultaat wordt bekomen in geval van regelmatige massages, eenmaal per week of per twee weken en het beste op een vaste dag en een vast tijdstip. Regelmatige Massages hebben een opbouwend effect.

Sessies van 15 mniuten, 20 minuten, 30 minuten