Stoppen met roken

Stoppen met roken of een niet roker worden!

Yep de maand oktober is weer aangebroken met de campagne stoppen met roken. Maar wil een mens dit wel...we hebben ook constant een excuus om dit te willen zijn we wel sterk genoeg. Het lichaam zegt wat anders dan jouw mind. Even nog een laatste opsteken, je kent dat wel en je weet wel dat het slecht is en toch lukt het je niet. Met behulp van een hypnosecoach/therapeut kan deze jouw ondersteunen om een niet roker te worden.

Dus hypnose is een toestand van ontspanning, verwarring of concentratie, waar je bewustzijn verder weg is, of zich losmaakt van de zorgen van alledag. In deze ontspannen toestand is je onderbewustzijn beter in staat om creatief te reageren op suggesties. Je onderbewustzijn kan zich concentreren op dingen die jij wilt veranderen op de manier die het beste is, zonder kritische blikken of zorgen.

En voor de goede orde je bent echter niet in slaap of bewusteloos. In hypnose sta je dingen toe die normaal gesproken in een waaktoestand niet mogelijk zijn. Omdat je ontspannen bent of anderszins mentaal bezig, zullen de suggesties die je ontvangt van de hypnotiseur veel sneller opgevolgd worden door je onderbewustzijn.