NancyJulia

Mijn naam is Nancy Julia, gediplomeerd hypnose coach, erkend IHR Register-hypnotherapeut® en IHR International Full Certified Hypnotherapist®

Geboren te  Den haag, tegenwoordig wonend in Heibloem (liggend in één van de mooiste provincies van Nederland: Limburg), en de trotse eigenaar van FURKAhypnobalance - mind & body in balance.
Als ik niet met hypnose bezig ben, besteed ik mijn tijd aan het mediumschap, Touch of Matrix, EFT voor mens en dier,Certified  Acces Consciouness Practitioner & Certified OldPain2Go practitioner of ben ik bezig in de massagepraktijk. Een andere kleine greep hieruit is: wandelen met mijn Welsh Corgi Cardigan , hiking, fotografie, reizen, genieten van al het goede wat het leven je kan bieden...

Ik ben ontzettend begaand met mijn vak als hypnotherapeute waarbij de cliënt op de eerste plaats staat. Door continu bijscholing en intervisie bij te wonen blijft men zodanig goed op de hoogte "Stilstand is achteruitgang" want als je niet blijft ontwikkelen haalt op de duur de concurrentie je in. Daar eigenlijk iedereen een opleiding en cursus kan volgen en zich daarna Therapeut, Coach of wat dan ook kan noemen. Er zijn er echter maar weinig die werkelijk  hun liefde en kennis en ervaring zo goed aan kunnen wenden tijdens de hypnose zodat ze zich de beste kunnen noemen. Ik noem mezelf niet de beste, maar mijn liefde voor dit vak heeft bij mijn cliënten en voor mij mooie dingen naar boven gebracht en daar doe ik het ook voor.

Passie & Kwaliteit waarbij jij als cliënt centraal staat!

Werkwijze

De sessie begint met een intake gesprek waarin ik uitleg geef over hypnose en waarin we samen het probleem en gewenste einddoel vastleggen. Mochten er dan nog spanningen of angsten zijn dan gaan we middels ontspanningsoefeningen deze weghalen en daarop volgt de daadwerkelijke hypnose.
In deze hypnose begeleid ik jou en komen we samen tot het gewenste eindresultaat...de verandering die jij wilt...jouw nieuwe leven, de nieuwe ik kan hierna beginnen. Over het algemeen heb ik aan 1 sessie voldoende om dit gewenste resultaat te bereiken echter in enkele gevallen kan er nog een 2e sessie nodig zijn om de puntjes op de i te zetten.

Belangrijk is te weten dat de sessie plaats vind in het belang van jou!

Heb je nog vragen neem dan contact op of wil je graag eens een keer vrijblijvend langskomen en dat ik iets voor je kan betekenen. Ben je nieuwsgierig en wil je direkt aan de slag om jouw leven blijvend te veranderen, maak dan vlug een afspraak.

 


Hypnosepraktijk FURKAhypnobalance - Body & Mind in Balance is aangesloten bij Hypnosevereniging Nederland

Hypnose is geen vervanging voor de medische zorg, volg altijd het advies van uw arts(en) op !!