Lomi Lomi

Lomi Lomi

Niets heerlijker dan een massage na een drukke werkweek

Eerst wil ik even uitleggen dat de Lomi Lomi niet zo maar een massage is

Lomi Lomi is een traditionele vorm van massage uit Hawaï die de bevolking van jongs af aan meekrijgt en zo doorgeeft aan de volgende generatie en gebruikt werd als healingsritueel. De elementen: water, vuur, aarde en lucht worden verweven met elkaar tijdens deze massage in de vorm van een 'dans' om het lichaam.

De massage is een volledige lichaamsmassage die wordt uitgevoerd in mooie lange, continue vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam waarbij handen, onderarmen en ellebogen worden gebruikt. Je kunt de vloeiende bewegingen vergelijken met de golven van de oceanen. Een hele mooie unieke massagevorm die het lichaam 'omarmd' en de filosofie die er achter zit is om de liefde en harmonie in je lichaam te herstellen. Spanningen in je lichaam weg te spoelen, blokkades op te heffen en de energiestroom in het lichaam te stimuleren.

De massage ontvang je in een sfeervolle massageruimte en speciaal is ingericht voor de Lomi Lomi massage op een verwarmde massagetafel. De ruimte is rustig, zodat je tijdens de massage niet wordt afgeleid door omgevingsgeluiden.

Zoals ik hierboven beschreef 'continue vloeiende bewegingen...' is het gebruikelijk om de massage zonder ondergoed uit te voeren en uiteraard zorg ik ervoor dat men tijdens deze massage er netjes bij ligt. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zullen ten alle tijden netjes bedekt blijven. Bij de dames zal dan ook de borsten netjes worden afgedekt. 

Nog als laatste omdat je tijdens de Lomi Lomi massage uitsluitend met een dunne doek bedekt ligt zal je eerder de neiging hebben om af te koelen, niets is minder waar. Ik zorg dat de ruimte temperatuur tijdens de lomi lomi massage behagelijk is en als zeer comfortabel wordt ervaren.

Kiest U liever een Lomi Lomi in zijn volledigheid dan kunt een behandeling van 90 minuten of meer boeken.

90 minuten: € 100,00

120 minuten: € 125,00

NB.  In de praktijk worden géén erotische behandelingen gegeven!