Hypnose

Wat is echte hypnose?
Echte hypnose is een heel sterke tool die u van uzelf al heeft: de innerlijke kracht om dingen te bereiken die u werkelijk nooit voor mogelijk hield. Zeg maar "jouw allerbeste ik". Echte hypnose is dus echt geen langdurende ontspannings-therapie, waarbij u misschien wel in een staat van trance en/of hypnose zou kunnen gaan. Nee, èchte hypnose gaat direct naar de oplossing die u zoekt, om het zo snel en effectief mogelijk blijvend op te lossen, wat het ook is! Het is dan ook een werkelijk unieke mooie ervaring.

Verandering in 1 sessie?
Dit is meestal het geval ja! De kracht van hypnose is zo ondergewaardeerd omdat de kracht van het onderbewustzijn ondergewaardeerd is. Mensen die echte hypnose hebben ervaren zullen dit ook begrijpen. Even voor de duidelijkheid: wij zijn geen psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, gedragstherapeuten of hypnotherapeuten. Wij zijn hypnotiseurs. Wij dragen uw onderbewustzijn op om, namens u, blijvend dàt te gaan doen wat uw bewustzijn (verstand) wilt. That's it. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan: u heeft het sterkste gereedschap ter wereld immers al aan boord! We weten gewoon niet HOE dit optimaal te gebruiken. Hypnose verandert dit direct.

Een veelgestelde vraag is dan ook:"Werkt dit dan ook altijd?" . En terecht. Onderzoeken hebben uitgewezen dat deze methodiek bij een juiste motivatie, medewerking en overtuiging perfecte resultaten biedt, wèlk issue dat het ook betreft. Zoals eerder vermeld: we kunnen meer dan we zelf denken. Wij beleven dit dagelijks en hebben er al duizenden mensen mee mogen helpen!

Omdat iedereen anders is, hebben wij uiteraard oog voor nazorg. 

Maar wat is echte hypnose dan?
Echte hypnose is de meest sterke tool die u van uzelf al heeft: de innerlijke kracht om dingen te bereiken die u werkelijk nooit voor mogelijk hield. Zeg maar "jouw allerbeste ik". Echte hypnose is dus geen langdurende ontspanningstherapie, waarbij u misschien wel in een staat van trance en/of hypnose zou kunnen gaan. Nee, èchte hypnose gaat direct naar de oplossing om het zo snel en effectief mogelijk blijvend op te lossen, wat het issue ook is!

Een schitterende unieke, mooie en ingrijpende ervaring met directe resultaten.     

Hypnose werkt ECHT!