Ben je niet zeker over hypnose!

Maak je alsjeblieft géén zorgen dat  je gaat kakelen als een kip of zingen als Elvis!

Dit gaat echt niet lukken.

Vaak weten we niet precies wat we kunnen verwachten als we iets proberen voor de allereerste keer het onbekende. Alles wat nieuw en anders is, kan het ons een beetje nerveus maken, maar dat betekent niet dat we nooit iets nieuws moeten proberen, want als dit het geval zou zijn, dan zouden we een aantal zeer plezierige ervaringen missen!

Je kunt nerveus zijn omdat je podiumhypnose hebt gezien, deze vorm van hypnose wordt gebruikt als een middel voor entertainment, en kan je een totaal verkeerd idee hebben gekregen van wat je kunt verwachten wanneer je een professionele  hypnosecoach bezoekt. Een therapeut die goed is getraind en hypnose op een heel andere manier en voor verschillende doeleinden gebruikt, zou u nooit iets kunnen laten doen waar u het niet mee eens bent.

Het is geweldig om te zien hoe de kijk van mensen op hypnose verandert nadat ze de eerste sessie hebben gehad en hoe graag ze terug willen komen om het opnieuw te doen.

Veel mensen zijn het erover eens dat er niets mooiers is dan wat tijd door te brengen in diepe ontspanning terwijl er niets anders is om over na te denken dan hoe goed het voelt om zo ontspannen te zijn! In de snelle en gehaaste wereld waarin we allemaal leven, wordt de kans om dit te doen steeds minder. Een hypnotische toestand ingaan is een geweldige kans voor lichaam en geest om te ontspannen en op te laden. Als je gewoon op reis gaat naar een favoriete plek waar je je echt op je gemak voelt en kunt ontspannen, zoals een favoriete strand- of plattelandswandeling, kun je in contact komen met vredige gevoelens en mensen vergelijken hypnose met zo'n reis. Maar het kan ook een zeer interessante ontdekkingsreis zijn, waar je potentieel voor eventuele veranderingen die je wilt laten gebeuren kan worden ontdekt, aangeboord en opgevolgd.

We zijn allemaal in staat om elke dag in een soort zelfhypnose te zijn, dit veranderde staatsbewustzijn, diep gefocust zijn terwijl diep ontspannen, is heel natuurlijk. Wanneer u tv kijkt, leest of autorijdt, bent u ontspannen en toch gefocust, dit lijkt erg op hypnose.

Veel mensen maken zich zorgen dat ze uit de hand lopen tijdens hypnose, maar niets is minder waar, niemand kan je iets laten doen dat je niet zou willen doen of dat tegen je wil of je natuurlijke morele code was.

Zodra cliënten hypnose ontdekken, wordt het snel het favoriete deel van de tijd die ik met hen doorbreng en het is in deze zeer gerichte, ontspannen toestand dat er echt nuttige veranderingen kunnen beginnen.

Dus kakelen als een kip, zingen als Elvis niet in mijn praktijk, tenzij je natuurlijk een beetje vertrouwen in podiumprestaties nodig hebt