Over FURKAhypnobalance - Mind & Body in Balance

FURKAhypnobalance mind & body in balance is een combinatiebedrijf waarin massage en hypnose therapie samenkomen. Het is een eenmansbedrijf waar ik, Nancy-Julia, alle behandelingen met grote persoonlijke zorg uitvoer. 

Ik help mensen graag met zowel de lichamelijke als de psychologische klachten en vaak gaan deze hand in hand. Beide moeten in balans blijven en soms hebben mensen daarbij een beetje hulp nodig. Ik zet mensen graag aan het denken en weet dankzij mijn luisterende aard de juiste gerichte vragen te stellen. Vaak komen we op die manier tot de kern van het probleem, wat niet zelden een ander probleem blijkt te zijn dan vooraf werd gedacht.

Het is mijn missie om mensen op de goede weg te helpen, door ze in de goede richting te duwen, zodat ze het gevoel hebben dat zij er niet meer alleen voor staan. In de moderne tijd waarin we tegenwoordig leven, gebeurt veel in rep en roer en van ons wordt verwacht dat wij in deze stroomversnelling meevaren. Het is mijn doel en het doet mij een groot plezier om hierin de rust terug te vinden en deze rust in de levens van anderen te integreren.

Ik ben trots op al mijn succesverhalen, wanneer ik na een aantal jaar iemand tegen kom die ik dankzij mijn hypnose therapie heb kunnen helpen bij het stoppen met roken bijvoorbeeld. Mijn specialisme ligt echter bij het werken met mensen die aan een posttraumatische stressstoornis (PTSS) lijden, dit is vaker bekent bij veteranen maar iedereen kan er mee te maken krijgen! Daarnaast heb ik al veel mensen kunnen helpen die gewicht wilden verliezen. Afvallen wordt namelijk niet alleen bereikt door het eten van de juiste voeding, maar ook je psychologisch goed voelen speelt hierbij een grotere rol dan veel mensen in eerste instantie denken.

FURKAhypnobalance is stapsgewijs ontstaan. Al jaren was ik bezig met zowel geest als lichaam en op het punt dat ik iets miste in mijn leven, besloot ik om weer terug naar school te gaan. Hier heb ik de nodige diploma’s kunnen behalen om Furka uit te kunnen breiden met hypnose en massage therapieën. Voor de toekomst hoop ik meer mensen te kunnen helpen om gelukkiger te worden in de keuzes die zij maken.