Afslank massage

Wanneer je afvalt, is het belangrijk ook goed aan de huid te denken. De huid wordt namelijk minder strak en kan wat gaan hangen. Door middel van een stevige massagetechniek worden cellulitis, kleine vetophopingen en vochtophopingen flink aangepakt. Hiermee kan de huid strakker, gladder en beter doorbloedt worden. Dit type massage is zeker niet heerlijk Ontspannend, maar valt echt onder massagetherapie. Het is een pittige massage welke doordringt tot diep in het bindweefsel. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden is bij deze massage helaas de waarheid.

Massage van verschillende probleemgebieden
Tijdens afvallen, zijn er een aantal ‘probleemgebieden’ te noemen die extra aandacht nodig hebben. Dit zijn de plekken die het meest te maken krijgen met overtollige huid, waardoor het gaat verslappen:

Buik
Heupen (love handles)
Billen
Bovenbenen
Bovenarmen
Niet afvallen door massage
Massage zelf kan niet zorgen voor gewichtsverlies. De massage is enkel om de huid te verstrakken tijdens het afvalproces. Een stevige massage helpt je beter en strakker in je vel te zitten tijdens en na het proces van afvallen. Na een massage voel je je verkwikt en energiek, doordat de bloedcirculatie goed op gang wordt gebracht. Hierdoor wordt het lichaam ontdaan van afvalstoffen en opgehoopt vocht. Gemiddeld verliezen de meeste mensen via deze massagetherapie zo’n 8 centimeter aan omvang. Dit komt overeen met 1 tot 2 kledingmaten! En dan hebben we het nog niet eens over het afvallen zelf, dit is puur alleen door het verstrakken van de huid. Het klinkt dus als muziek in de oren, maar hou wel in je achterhoofd dat het een zeer pijnlijke therapie is.

Massage voor iedereen geschikt
Wanneer je gezond bent, kan deze massage goed worden toegepast. Hoewel de naam afslankmassage misschien niet altijd passend is. Deze massage is ook zeer geschikt bij behandeling van:

Cellulitis/ sinaasappelhuid
Plaatselijk afslanken
Ondersteunend bij dieet
Verslapping van de huid
In shape komen na een zwangerschap (minimaal 9 maanden na de bevalling)
Mensen met gezondheidsklachten zoals hieronder genoemd, komen niet in aanmerking voor deze behandeling.

Pijn
Koorts
Huidaandoeningen
Trombose
Fracturen
Vaataandoeningen
Ook zwangeren (tot en met 9 maanden na de bevalling) en tijdens het geven van borstvoeding en mensen met specifieke medicatie komen niet in aanmerking voor deze behandelmethode. Twijfel je of jij in aanmerking komt voor afslankmassage? Neem dan contact met ons op.

Effecten afslankmassage
Naast dat afslankmassage zorgt voor een afname van de omvang, heeft het ook nog andere effecten op het lichaam, namelijk:

Mooiere en gladdere strakke huid
Afname van cellulitis
Reiniging van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vet en vocht
Meer energie en een fitter gevoel
Bevordert de gezondheid en het welzijn
Geeft je een goed gevoel, waardoor je een beter zelfbeeld krijgt
Wat kost afslankmassage?
Afslankmassage worden afgenomen in pakketten. Een pakket bestaat uit 10 behandelingen, die binnen 5 weken worden afgenomen. Er zullen dus 2 afslankmassages per week worden ondergaan. Er zijn 2 zones die behandeld kunnen worden:

Zone 1: rug en buik
Zone 2: Bovenbenen, billen en armen

Uiteraard is ieder mens anders en reageert de een sneller op de behandeling, dan de ander. Een afslankmassage duurt ongeveer 30 minuten. Na ongeveer 6 resultaten kan er resultaat worden verwacht.

Hoe gaat een afslankmassage in zijn werk?
Voor de massage is het aan te raden veel water te drinken en niet een te grote maaltijd te nuttigen. Een afslankmassage rijkt tot diep in het bindweefsel. Door gebruik van een afslankgel wordt de huid gekalmeerd tijdens de massage. Deze gel versterkt daarnaast ook het effect van de massage en helpt de vrijkomende afvalstoffen af te voeren. Door middel van cupping wordt het afvoeren van afvalstoffen gestimuleerd. Ook na de massage moet er tot en met de volgende dag voldoende water worden gedronken om alle vrijgekomen afvalstoffen te af te voeren.

Een mooie huid binnen handbereik
Je hoeft niet per se op dieet te zijn om afslankmassages te ondergaan. Het is een eenvoudige manier om je huid mooier, gladder en strakker te krijgen. Samen met verantwoorde voeding, voldoende beweging en onderstaande tips, geeft afslankmassage een boost aan je huid, welzijn en zelfbeeld.

Tips voor een gezonde huid:
Naast dat afslankmassage helpt je huid goed te doorbloeden en een mooie gezonde uitstraling te geven, zijn er ook nog wat tips die er mede voor kunnen zorgen dat je huid mooier wordt:

Drink veel water en groene thee
Sport regelmatig
Niet roken
Gebruik geen/niet te veel suiker
Beperk stress
Beperk alcohol inname
Drink maximaal 2 kopjes koffie per dag
Vermijd verzurende producten
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over afslankmassage.